sobota 12. listopadu 2011

Jedna narozeninová.....

Je pátek - 11.11.11 den s velkým D!
Den, který patří mé nejmladší dceři, která právě oslavila 2 roky, poslední den mé "dovolené"
První dort jsem pekla dopoledne, když byly holky ve školce....druhý jsem už musela péct s nimi. Několikrát jsem dostala nakázáno že tam chtějí hello kitty. Jenže já nejsem zdatná malířka....tak vzniklo něco jí podobné a na druhém byla myška. Myškový dort snědly děti ve školce, kitiina se snědla doma. Po dortu se jen zaprášilo :-D co mě neskutečně těší!


Šila jsem jako dárek baůžek, a moooc se mi líbí! Větší úspěch však měl stan s méďou Pooh a parní válec od Kovapu :-D ale co nadělám....


5 komentářů:

Janusa řekl(a)...

Dortíky vypadají moc dobře, nedivím se, že chutnaly ;-) A batůžek také...neboj, on ještě bude v kurzu, dva roky je ještě prďolka, počkej rok a uvidíš, jak ho bude pyšně nosit! A jestli už nastupuješ do práce, tak hodně štěstí!

Oriola řekl(a)...

Jani děkuju moc za zastavení a lípnutý komentář, udělal mi neobyčejnou radost ! Diky!
Batůžek malá zmerčila už když jsem ho dokončovala a hned ho chtěla vyzkoušet :-) ony jsou ty moje holky nadšené ze všeho co dělám Jsou skvělé :-)

Oriola řekl(a)...

Dekuji Ti moc Amelie za zastaveni a pěkný komentář :-)

Monika řekl(a)...

Dortíky vypadají mňamózně a HK jsou poznala ihned, takže to s tím Tvým malováním nebude zase tak špatné....:-D Máš tu mnoho krásných věcí a ráda se budu vracet...:-D

Oriola řekl(a)...

Moničko děkuji moc za lípnutý komentík! OP to víc se budu snažit sem přihayovat nové věcy :-)